Vorige slide
Volgende slide

2 - personen

Heide Hofje

4 - 6 personen

Bloemen Hofje

2 - 4 personen

Bijen Hofje

2 - 6 personen

Appel Hofje

Onze appartementen

De vier appartementen op Erve Hanebulten zijn gebouwd in de stijl van de boerderij en passen hierdoor goed bij het landschap. Alle appartementen bieden veel licht, ruimte en alle comfort voor een heerlijk vakantie verblijf. Twee grote raampartijen in de woonkamer met schuifdeuren versterken het gevoel dat u hier midden in de natuur bent.

Vanaf het zonneterras bij uw appartement kijkt u direct uit op de gezamenlijke tuin. U kunt heerlijk op uw terras zitten en genieten van de rust. Met de sfeervolle buitenverlichting kunt u ’s avonds ook genieten van het buitenleven en de sterrenhemel. Aan de beek is een gezellige zitplek ingericht die verkoeling biedt op warme dagen. U kijkt vanaf de zitplaats direct op de Buursebeek 

Alle appartementen hebben op de begane grond een ruime, compleet ingerichte woonkamer met een open keuken. De keuken is voorzien van een: combi-oven, koelkast en een vaatwasser. De indeling van de boerderijappartementen verschilt per type. De appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers.

Het appel-hofje, een 6 persoons appartement is  ingericht voor mensen die rolstoelafhankelijk zijn. Op de begane grond zijn geen drempels aangelegd. Hierdoor is het gemakkelijk om met een rolstoel te verplaatsen.

Voor de start is er koffie en thee aanwezig. Uw bed is opgemaakt en er liggen handdoeken voor u klaar.

Er is satelliet TV en WIFI zijn aanwezig. Dit is gratis beschikbaar

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het is niet mogelijk om op een zondag in te checken.