Previous slide
Next slide

Overnachten in de natuur in Twente

Comfortabel overnachten midden in het Twentse landschap

Overnachten in de Twentse natuur; dat is enerzijds een prachtige omgeving midden in het Twentse landschap. Maar anderzijds is dat ook kunnen relaxen met het comfort van thuis. Zonder zorgen wakker kunnen worden in één van onze appartementen en vervolgens kunnen genieten van het kalme Twentse landschap: dat is een unieke ervaring die wij aanbieden.

Bij een overnachting in één van onze vier appartementen kunt u tot rust komen in een fijne, huiselijke omgeving. De appartementen zijn ingericht in de oude boerderijstijl, passend bij de omgeving en het landschap. Elk appartement heeft 2 of 3 slaapkamers, een badkamer, en een ruime woonkamer met een open keuken. Behalve dat heeft elk appartement ook toegang tot een zonneterras en de tuin. ’s Zomers kunt u dus genieten van het zonnetje en ’s Winters is het appartement binnen lekker warm door de vloerverwarming.

Een stap buiten de deur en u bevindt zich al in het Twentse landschap. Door de locatie van Erve Hanebulten, is het perfect voor natuurliefhebbers. Dichtbij het Witte Veen en het Buurserzand, twee schitterende natuurgebieden voor wandelliefhebbers, en ook vlakbij een aantal hotspots zoals de Haarmühle en familierestaurant Hooge Esch Buurse. Zo kunt u Twente pas echt ervaren!

Interesse? Neem dan contact met ons op:

Per telefoon, 053-5696652 of via mail, info@hanebulten.nl

Overnachten

Wilt u dit mooie natuurpark bezoeken en ook hier overnachten? Dat kan uitstekend bij Erve Hanebulten bekijk hier onze accomodaties. Klik hieronder om te kijken wat er nog meer in de buurt te doen is.