Previous slide
Next slide

Overnachten in de natuur

Overnachten met alleen het geluid van de natuur? Voor een overnachting in de natuur moet je in Buurse zijn!

Een overnachting in de natuur, dat is genieten van de rust, geen geluiuden om je heen behalve wat windgeruis of het geluid van volgels en andere dieren die zich bevinden in de natuur om je heen. Vervolgens sta je uitgerust en fit op om te genieten van de frisse lucht en de stilte als je in een natuurgebied wandelt. Erve Hanebulten is gelegen aan de rand van “het Witte Veen” en hier is het volgens Natuurmonumenten “grenzeloos genieten”.

Over het gebied

In het Witte Veen kun je grenzeloos genieten van veelzijdige natuur, Het Twentse natuurgebied ligt pal tegen de Duitse grens aan. Je kan er heerlijk dwalen door een kleinschalig landschap met veen, hei, bos en water. In het Witte Veen verdwaal je even in de tijd. Hier loop je door een grensstreek waar je het landschap van vroeger nog ervaart. Oude zandweggetjes, eikenlanen, hei, bos, veen en water wisselen elkaar voortdurend af, Een heerlijke lappendeken om doorheen te dwalen, met de historische Haarmühle in Duitsland of familierestaurant Hooge Esch Buurse als sfeervol startpunt.

Overnachten

Wilt u dit mooie natuurpark bezoeken en ook hier overnachten? Dat kan uitstekend bij Erve Hanebulten bekijk hier onze accomodaties. Klik hieronder om te kijken wat er nog meer in de buurt te doen is.