Previous slide
Next slide

Uw eigen natuurhuisje in het natuurgebied het Witte Veen

Een thuisgevoel midden in het natuurgebied het Witte Veen

Bij Erve Hanebulten kunt u een appartement midden in de natuur huren, bij ons kunt u doen alsof u thuis bent, terwijl u zich kan verwonderen over het natuurgebied,

Wij verhuren 4 soorten appartementen: het Heide Hofje (2 personen), het Bijen Hofje (2-4 personen), het Bloemen Hofje (4-6 personen) en het Appel Hofje (2-6 personen), en deze is speciaal ingericht voor mensen met rolstoelen. Elk appartement komt met een ruime woonkamer met inkijk op de gezamenlijke tuin, een open keuken, een badkamer, een toilet en 2 of 3 slaapkamers, u kunt doen alsof u thuis bent. Elk appartement beschikt ook over een zonneterras zodat u in de zomer daar kunt genieten van het zonnetje. ’s Winters is er vloerverwarming zodat het ook dan lekker warm is. Elk appartement beschikt ook over satelliet TV en WiFi.

Erve Hanebulten ligt aan het Witte Veen, een schitterend en divers natuurgebied, het is erg uniek dat de natuur zo dichtbij ligt! U wordt wakker in alle rust met het geluid van tsjirpende vogels, met alsnog het comfort van thuis. U kunt zich een dagje wanen in de eindeloze natuur en daarna gewoon weer terugkeren naar uw appartement om te relaxen. U heeft zelf de controle over wat u in uw appartement doet en hoelang u verblijft. Een heerlijk verblijf dus!

Interesse? Neem dan contact met ons op:

Per telefoon, 053-5696652 of via mail, info@hanebulten.nl

Overnachten

Wilt u dit mooie natuurpark bezoeken en ook hier overnachten? Dat kan uitstekend bij Erve Hanebulten bekijk hier onze accomodaties. Klik hieronder om te kijken wat er nog meer in de buurt te doen is.