Vorige slide
Volgende slide

Vakantiehuisje in de natuur

Natuurliefhebber? Voor een vakantiehuisje in de natuur moet je in Twente zijn!

Een vakantiehuisje in de natuur, dat is genieten van de frisse lucht en de stilte als je in een natuurgebied wandelt. Erve Hanebulten is gelegen aan de rand van “het Witte Veen” en hier is het volgens Natuurmonumenten “grenzeloos genieten”.

Over het gebied

In het Witte Veen kun je grenzeloos genieten van veelzijdige natuur, Het Twentse natuurgebied ligt pal tegen de Duitse grens aan. Je kan er heerlijk dwalen door een kleinschalig landschap met veen, hei, bos en water. In het Witte Veen verdwaal je even in de tijd. Hier loop je door een grensstreek waar je het landschap van vroeger nog ervaart. Oude zandweggetjes, eikenlanen, hei, bos, veen en water wisselen elkaar voortdurend af, Een heerlijke lappendeken om doorheen te dwalen, met de historische Haarmühle in Duitsland of familierestaurant Hooge Esch Buurse als sfeervol startpunt.

Overnachten

Wilt u dit mooie natuurpark bezoeken en ook hier overnachten? Dat kan uitstekend bij Erve Hanebulten bekijk hier onze accomodaties. Klik hieronder om te kijken wat er nog meer in de buurt te doen is.

Winkel-Erve-Hanebulten