Previous slide
Next slide

Voordelig overnachten in Twente

Voor een voordelige overnachting op een unieke locatie moet je in Twente zijn!

Vlak bij de grens tussen Nederland en Duitsland ligt Buurse, een rustig dorpje in de gemeente Haaksbergen. Via een onverharde weg door de bossen van het buitengebied van Buurse kom je bij Erve Hanebulten, een prachtige boerderij met diverse appartementen waar men heerlijk en voordelig kan overnachten en genieten van de natuur. Erve Hanebulten is gelegen aan de rand van “het Witte Veen” en hier is het volgens Natuurmonumenten “grenzeloos genieten”. Oude zandweggetjes, eikenlanen, hei, bos, veen en water wisselen elkaar voortdurend af, Een heerlijke lappendeken om doorheen te dwalen, met de historische Haarmühle in Duitsland of familierestaurant Hooge Esch Buurse als sfeervol startpunt.

 

Biologische producten

Op het erf lopen kippen en is er een heuse imkerij, de biologische producten worden uiteraard aangeboden in de boerderijwinkel. Dat verschil proef je! 

Assortiment is o.a:

  • eieren
  • aardappels
  • jam
  • honing
  • enz.

Overnachten

Wilt u dit mooie natuurpark bezoeken en ook hier overnachten? Dat kan uitstekend bij Erve Hanebulten bekijk hier onze accomodaties. Klik hieronder om te kijken wat er nog meer in de buurt te doen is.