Vorige slide
Volgende slide

Wandelen in Twente

Bent u wandelliefhebber? Bij ons bent u aan het goede adres!

Gelegen in Twente, vlakbij de Duitse grens ligt Erve Hanebulten, midden in de natuur. Vlakbij de schitterende natuurgebieden het Witte Veen en het Buurserzand, en dus midden in de Twentse natuur! Een gebied met zandpaadjes, bos, heide, veen, waterwegen en vele soorten planten en dieren waar u eindeloos doorheen kunt dwalen. In elk jaargetijde is er wat anders te zien: in de lente kunt u bijvoorbeeld genieten van de paarsgekleurde heide, en in de herfst natuurlijk van prachtige herfsttaferelen.

Wij bieden verschillende wandelroutes door de Twentse natuur aan. Ook bij de VVV zijn wandelroutes verkrijgbaar. De wandelroutes lopen behalve langs schitterende stukjes landschap, ook langs populaire hotspots zoals de historische Haarmühle of familierestaurant Hooge Esch Buurse waar u een tussenstop kunt maken.

In het Witte Veen is gelegen vlakbij de grens met Duitsland, het is een gebied met veel heide en bos, ruige graslanden, hoog veen en moerasbos. Er zijn ook verscheidende bijzondere diersoorten in het Witte Veen te spotten, met vele insecten, vogels en zelfs reptielen!

Het Buurserzand is een magisch stukje land. Het is een vrij nat natuurgebied waarin bos, heide en ruige graslanden elkaar afwisselen. Er zijn net als in het Witte Veen veel verschillende dier- en plantsoorten te vinden. En in de periode mei tot november wordt het Buurserzand begraasd door runderen!

Interesse? Neem dan contact met ons op:

Per telefoon, 053-5696652 of via mail, info@hanebulten.nl

Overnachten

Wilt u dit mooie natuurpark bezoeken en ook hier overnachten? Dat kan uitstekend bij Erve Hanebulten bekijk hier onze accomodaties. Klik hieronder om te kijken wat er nog meer in de buurt te doen is.